Dnes je 4.05.2024 a svátek má Květoslav. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6476)

Výborná (4817)

Jde to (4911)

Dobrá (4927)

Nic moc (4958)

Špatná (4863)

Nejhorší v historii (7077)


Celkem hlasů: 38021
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Tweety :o)

známka (5.49)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

koho budete volit v komunálních volbách?

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - další>>

Ferda - 84.244.109.165   20:07 - 10.15.2006
Hezky jste to napsal pane kunštátský občane ing. Dobeši. Jen nevím, proč se pod svou slohovou práci na svou obranu taky nepodepíšete...

2 - 84.21.118.11   19:45 - 10.15.2006
2

další kunštátský občan - pokračování - 62.177.66.83   14:09 - 10.15.2006
I v tomto případě lze konstatovat, že moc peněz je velká a pomocí různých konstrukcí (např. lékařský posudek), lze skutečnost a výrok soudu zmanipulovat tak, že je v závěru dalšího soudního řízení, týkajícího se závažnějšího provinění vynesen osvobozující rozsudek. To však nemůže již nic změnit na činech, které se staly.
Proč se stále propírá právě on? Na to je jednoduchá odpověď. Je totiž jediným kandidátem do zastupitelstva, který byl soudem uznán vinným ze spáchání trestného činu zneužití pravomoci veřejného činitele a provomocně odsouzen. Bohužel, zákony jsou v tomto ohledu špatné, tak je to třeba napravit alespoň touto diskuzí. Slušným lidem asi vadí, že znovu kandiduje do veřejné funkce. Není pravda, že není důležité, jakou vizitku má která kandidátka. Je to vizitka těch lidí, kteří jsou na této kandidátce. Je to takové malé zpětné zrdcátko. Kde bychom měli začít s poctivostí, když ne v komunální politice, kde se lidé znají.
A na závěr. V tom, že se ani v současnosti nehospodaří efektivně s Vámi naprosto souhlasím. Ta kunštátská bobová dráha je skutečně pěkná. Alespoň ušetříme veřejný rozpočet na to, jak její vybudování někdo navrhuje ve svém programu. Děti ušetří čas, protože ji mají v centru pěkně při ruce.
Myslím, že o Ing. Dobešovi již bylo napsáno dost. Volte proto lidi, kteří si svým vystupováním získali Vaši důvěru a hovoří za ně dosavadní skutky. Přeji všem dobrou volbu.

další kunštátský občan - 62.177.66.83   14:06 - 10.15.2006
Akce „čisté ruce“, začala koncem r. 1998, a jak bylo veřejně přiznáno, nebyla úspěšná. Je zajímavé, že rozsudek okresního soudu padl v lednu 1999. Všem je známo, že policie a soudy v tomto státě rychlostí a akceschopností nevynikají. Takže s tou politickou objednávkou a vykonstruovaným procesem jste vedle. Uvedené činy se staly v roce 1996 a 1997. Chcete tvrdit, že ti, co podali trestní oznámení, pracovali na podnět ČSSD?? Je zajímavé, že s podivem nekonstatujete, proč jel Ing. Dobeš na služební cestu do Prahy vlastním autem a nechal služební zahálet v Kunštátě, když věděl, že manželka bude auto potřebovat?? (asi proto, že cesta do Prahy je cca 450 km x 4,50 Kč do vlastní kapsy). To, že nikdo v zastupitelstvu nenavrhl nic ohledně uhrazení vzniklé škody je spíš ukázka servilního vystupování zastupitelstva a jeho atmosféry. Divné, připomíná mi to nechvalných 40 let vlády jedné strany. Mám dojem, že soudci jsou v tomto státě nezávislí a nestranní. Jak manipulovala soc. dem. s prokázanými fakty?? Asi jste jen někde zkresleně slyšel pouze jednu část. Ještě jste z toho citovaného rozsudku zapomněl na další skutek, za který byl odsouzen. Poukazovat na pozitivní působení je správné, ale nezapomínejte, že se budovalo a stavělo i jinde. Někde i s většími úspěchy a za méně peněz. Správně se říká: není důležité peníze „prostavět“, ale podstatné je co se za tyto peníze postaví. Však se taky nestavělo za peníze pana starosty, ale z peněz nás všech.

Lucie - 85.71.183.81   12:18 - 10.15.2006
Jediné v čem máte pravdu je, že se na těchto stránkách neustále probírá p. Dobeš, ale na druhou stranu kdo z nás nedokáže proinvestovat 120 mil Kč???

bez emocí - 82.117.156.246   10:31 - 10.15.2006
Je nutné si uvědomit , že obce dostávají peníze z našich daní, které jsou jedny z nejvyšších .Zastupitelé si musí být vědomi toho , že nemají žádné právo rozhodovat o těchto penězích svévolně ( týká se to i pár tisíců) bez splnění všech povinností , které jim stát ukládá.Myslím si , že různých podpásovek bylo již dost , pojďme všichni k volbám , vyberme si každý toho svého.Vždyť je to komunální politika a není důležité jakou vizitku ta která kandidátka má , je to o lidech , kteří jsou tam napsaní a zda to chtějí dělat poctivě.Otázkou je , zda se po volbách domluví , anebo zda se potom bude zase odstupovat , politikařit apod.Je fakt , že na první pohled to vypadá , že lidovci mají tři kandidátky, nemyslím to ironicky - vypadá to tak.

kunštátský občan 3 - 82.117.156.246   0:06 - 10.15.2006
Policie přijela až po té, co již byl klid, ale někoho napadlo, že by se to dalo opět využít proti Dobešovi.
Ona se ta spravedlnost někdy dost obtížně hledá a většinou má pravdu ten, kdo je právě u moci, má známé a nebo má peníze. Alespoň tak mi to nějak připadá zvykem v našich zemích a to již dlouho řadu let. Ing. Dobeš se sociální demokracii již nehodil, jeho známí, kterým říkal pravdu ho asi opustili a stále opouštějí, viz vyjádření Jindřicha Pavlů, peníze asi taky moc neměl.
Výhodou demokracie je, že nic netrvá věčně!!!!!
Pokud je mi známo, tak ing. Dobeš však již netouží po tom, aby byl znovu starostou, chce pouze pomoci Kunštátu svými zkušenostmi, jako člen MZ. Pokud někomu tak vadí, ať jej nevolí. Nechápu však tu skutečnopst, že se neutále na těchto stránkách se propírá on, když 8 roků vládli socani. Že by bylo jejich hospodaření tak v pořádku? Ono vydat 1,5 mil Kč za káru, která neexistovala a což hlavně nebylo schváleno ani radou ani MZ nikomu nevadí? Že se v obecních lesích hospodaří bez kontroly, obecní zakázky se zadávají bez výběrového řízení, nebo jakékoliv konkurence taky nikoho nezajímá. Na tu špínu a nepořádek si opět začínáme nějak rychle zvykat, jako na bobové dráhy místo chodníků, psát se může pouze anonymně,,,,,a to je asi ta "pravá" demokracie. Lidé mají opět strach něco říci na veřejnosti, někteří dokonce kandidovat, aby nedopadli jako Dobeš, nebo nebyli vyhozeni z práce. Tak se vám to líbí ??????????????

kunštátský občan 2 - 82.117.156.246   0:05 - 10.15.2006
. Mám takový pocit, že by jsme například dodnes měli na náměstí škváru, tak jak to zde bylo zvykem, která se doplňovala pouze před svátkem práce 1 května. Místo do sportovní haly, by děcka chodily cvičit do nevyhovující tělocvičny, v Sychotíně by nebyl vodovod, o plynu ani nemluvě, to že by byl nějaký penzion pro důchodce nebo jarmark by se nám asi mohlo jenom zdát Nebyly by asi ještě dnes opraveny všechny kapličky, mrtvé by jsme neměli kam pochovávat, protože by nebyl rozšířen hřbitov. Kapři by v rybníce před školou již nebyli, protože by asi nebyl vyčištěn, jelikož se všichni báli munice po Němcích.......A to jsem jmenoval jen pár akcí, které se musely nejprve vymyslet, projednat a schválit v MZ, vyprojektovat a hlavně na ně sehnat peníze!!!!!! Celkem asi 120 mil Kč.
Ono ohánět se, na druhé straně nějakými 20 mil dluhy 8 roků, je tak naivní, ale voličům ČSSD to stačilo i když se nikdo nezajímal, proč tento dluh vznikl. Ne díky tomu, že by jej někdo na radnici chtěl, ale , že došlo k daňovému propadu, což zaspal především finanční úřad a radnice si musela dát do příjmů tu skutečnost, kterou vykazovala v předchozím úspěšném roce.
Byl jsem i v restauraci Sport, když zde došlo k onomu zásahu policie, bylo to tak, že ing. Dobeš, byl po té, co dlouiho diskutoval, napaden jedním členem klubu s tím, že ho chtěl násilně vyvést ven Po té, co se bránil, se přidali i někteří další a vznikla z toho potyčka. Policie přijela až po té, co již byl klid, ale někoho napadlo, že by se to da

kunštátský občan - 82.117.156.246   0:02 - 10.15.2006
Pokud si dobře pamatuji, tak za ing. Dobeše se např. smělo svobodně psát do kunštátáského zpravodaje. Tuto vymoženost demokracie, na kterou jsme čekali 50 let zakázala v Kunštátě až vláda bývalých soudruhů z ČSSD.
Dále si myslím, že ing. Dobeš se stal obětí nástupu socanů k moci, když na rudém Blanensku se hledala oběť Zemanovy akce "ČISTÉ RUCE".
Ing. Dobeš byl odsouzen, s podmínečným trestem pouze za to, že jeho manželka, zaměstnanec obce, a z jeho příkazu použila služební auto na odvoz dětí na hokejový trenik, když on byl svým autem služebně v Praze. Po havárii auta, kterou způsobil jiný řidič, kterého však policie nenešla, nebo spíše nehledala. Celá záležitost byla bezprostředně ing. Dobešem otevřena v radě a v MZ, s tím, že nikdo nenavrhl, aby škodu hradil ing. Dobeš. Ten se vzdal postupně svých prémii a škudu tak uhradil. Přesto se podřilo žalobě, u okresního soudu v Blansku, "vinu" prokázat. V okmžiku, kdy byl odvolací soud, byl ing. Dobeš ve vazbě za další vykonstruované věci, hlavně za to, že prý bez vědomí zastupitelstva podepsal ručitelskou smlouvu pro Keramiku Kunštát. Což zase nebyla pravda, jak se později prokázalo, nic méně svůj účel to splnilo. Ing. Dobeš byl pošpiněn, tím, že ztrávil více jak dva měsíce ve vazbě, zrovna v době , kdy se konal odvolací soud v Brně, kde ho mohla spoutaného natočit i TV. Tkzv. sociální DEMOKRACIE triumfovala, ing. Dobeš dostal "odměnu" za to, co pro Kunštát udělal. Jestli se někomu zdá, že toho bylo málo, je asi mimo mísu on. M

Jindřich Pavlů, předseda MěO KDU-ČSL Kunštát - 84.21.118.11   21:45 - 10.14.2006
Pro upřesnění k příspěvkům autor ? ze dne 7.10. 20.08 a úžas 13.10. 17.40: Výbor KDU-ČSL v Kunštátě na svých schůzkách 11.6. a 9.7.2006 rozhodl nezařadit ing. Dobeše na svoji kandidátku pro letošní komunální volby. Protože ing. Dobeš je na jiné kandidátce, než je kandidátka KDU-ČSL bez souhlasu našeho výboru, zanikne mu, podle §4, článek 1 bodu d) Stanov KDU-ČSL, po komunálních volbách členství.

kunštátský - 62.177.66.213   12:59 - 10.14.2006
Občane Kunštátu, o „demokratických“ metodách bývalého starosty by mohli vyprávět hlavně zaměstnanci radnice. Když někdo měl jiný názor nebo odporoval, byl pěkně seřván. Taky jich postupně několik dobrovolně kvůli tomu odešlo pracovat jinam. Stejně postupoval při jednáních rady i zastupitelstva. Takže zkuste se podívat, kdo bylo těch 15 lidí, kteří měli rozhodovat!! Abych mu ale nekřivdil, ten současný v tom není o moc lepší. Oba dva si navzájem nemají co vyčítat, však taky spolu dlouho seděli na radnici a to i za minulého režimu. Máte pravdu, že ti zastupitelé, co tam byli za minulého starosty i za toho současného a nyní znovu kandidují, jsou pod tím také podepsáni. Pokud chceme změnu, musíme si tam zvolit jiné nové zastupitele.

Andrea - 212.11.117.159   11:13 - 10.14.2006
Božena má pravdu. Bylo to tenkrát i v novinách. Musela tam zasahovat policie. Je mi divné, že takový člověk může kandidovat do zastupitelstva. To snad zákony zakazují, ne ??? Co kdyby něco podobného provedl i na radnici. Mají to tam pěkné, to by bylo škody. Já si myslím, že možnost kandidovat může mít jen plně zdravý člověk a ne ten, který není za nic odpovědný. To by to zase vypadalo!!!!!! Nebo je odpovědný pouze podle potřeby????

Občan Kunštátu - 84.21.118.103   21:53 - 10.13.2006
Vážení občané, můžete mi někdo říci proč se každý naváží do p. Dobeše? Prosím Vás uvědomte si, že radnice byla a je o 15 lidech ne o 1 starostovi. Pokud vím, schvalovalo se spoustu věcí o kterých jak rada tak zastupitelstvo muselo rozhodovat... Jen se podívejte, kolik bývalých zastupitelů co tam byli i za p. Dobeše tak jsou tam i nyní, pouze převlékli kabát. Z vlastní zkušenosti vím, že se tu na radnici dějí protiprávní věci, které se však neřeší, jednoduše se promlčí a pokračuje se dál jako by se nic nestalo ...

kunštátský občan - 82.117.156.246   20:36 - 10.13.2006
Že by právě paní Božena nejvíc záviděla? jednu znám, na tu by to bylo podobný.

Božena - 194.108.234.117   18:31 - 10.13.2006
No ten pan kunštátský občan co to tady psal včera večír asi v Kunštátě moc dlouho nežije. Jináč by věděl, že všecko bylo trochu jinak. Já jsem u toho nebyla, když tenkrát při nějakém záchvatu rozmlátil restauraci Sport, ale bylo to prý hrozný. Všichni se báli co bude. U takových lidí nikdy nevíte, kdy nemoc propukne znova a bývá to většinou jen horší. A vrací se to vždycky, to je prokázaný. Pracuji ve zdravotnictví a vím o čem je řeč. Říká se tomu recidiva. Já bych se teda bála ho někde večer sama potkat. Co kdyby měl zrovna sníženou příčetnost, napadl mě a zase bych pak za nic nemoh.

<<předchozí - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - další>>




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
RobertKab - 62.122.184.194 - Xin ch&#224;o, t&#244;i mu&#7889;n bi&#7871;t gi&#225; c&#7911;a b&#7841;n.
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(37) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.