Dnes je 29.04.2024 a svátek má Robert. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6471)

Výborná (4813)

Jde to (4901)

Dobrá (4921)

Nic moc (4948)

Špatná (4859)

Nejhorší v historii (7072)


Celkem hlasů: 37977
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Kunštát

známka (5.55)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Voliči KSČSSD

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2 - 3

proletář   10:15 - 5.26.2006
Pán se projevil nebudu s v6 a proletářem polemizovat nemají argumenty jediný kdo se bojí pravdy jsi ty. Jsi zaslepen všemocnou rukou kapitalismu, kde lidi jsou nástroje neobnovitelné zdroje jsou cílem válek zaštítěných do líbivých roušek jako je válka s terorismem. O rozložení obyvatelsva a voličské příslušnosti k stranám bych se přel teda jisté je, že Morava je více pro sociální politiku zato Praha je jasně pro ODS z různých důvodů např. v Praze vyšší životní standart,lidé zaslepení kapitálem svou papírovou kariérou značka točící židle dopoledne internet poledne oběd však on na mě někdo dole vydělá. Nepřeji nikomu nic špátného, ale těm jak ty říkáš "úspěšných" kdyby jim ten růžový domeček z karet naraz spadl např. by ochrnuli slétli naráz z vyšin uvědomili si jak je život křehký poznali by najednou že to je o solidárnosti o podpoře druhého, že at si dopadl jakkoliv stát natebe nezapomíná nejsi prostě odepsaný nástroj. K daním viz spotřebka nikdo ti ju nesníží ani ta tvá samospásná ODS podívej se po okolních zemích kolik stojí litr benzínu zjistíš že je to všude zhruba tak stejné. Zlevníme tu benzín budem zde mít nechtěnou palivovou turistiku z okolních zemí. Nemluvě o zdravotních ryzicích spjatých se zvyšenou automobilovou dopravou.Já nevím co zrovna ty řešíš máš jak si kdesi psal nafták celkem nové koncepce proto tohle tvou kapsu až tak nedráždí.
nazávěr jedno lidové rčení(penize kazí charakter) zamysli se nad tímto:-)
P.S podívej se na volební lístek ČSSD ono tam nejsou

kenzee   9:22 - 5.26.2006
Toto je smerovane Petrovi, protoze v6 a proletar pro me nejsou dostatecni souperi, vzhledem k argumentum. Neni to o tom jestli ja jako jedinec nektere z techto vyhod vyuzivam, nebo ne. Kdyby socani snizili spotrebku na phm, tak budu rad tankovat za levno, ale na druhou stranu se musi clovek zamyslet kam to povede. Jak je tento krok systemovy. Ja akorat rikam, ze je soucasna politika spatna, stat me ma dat maximalni svobody a nechal me fungovat, snazit se.

Jenze nejvetsim problemem cechu je zavist, soused koupi kozu, at mu do rana chcipne, ze? A z toho to vsechno vypliva. Zkuste vysvetlit nefachcenkovi, ze je kazdý sveho stesti strujcem a kdyz se nebude snazit, bude jen tise zavidet schopnym a udela vsechno pro to, aby se i oni meli jako on. Levice vsazi na nevzdelanost a nevedomost sveho stadecka (vetsina venkova), mrknete do statistik na slozeni volicstva pravicovych stran - jsou to lide z velkych mest, vzdelanost, zivnostnici. Proc spousta znamych a uspesnych lidi voli pravici? Aby se meli jeste lepe na ukor mene uspesnych? Hmm, asi ne e.

Pavel   8:03 - 5.26.2006
No a k věci, jako podnikatel opravdu nebudu volit stranu , která každý rok za posledních 8 let žije se schodkem 100 mld(apropo , víte jaký máme dluh? kolik vychází na každého z nás?). A která spoléhá na to , že do nás jiné pracovité země budou vlévat peníze!!!!!!!!!!!!!

Pavel   7:59 - 5.26.2006
Je mě smutno, moc smutno. Rád bych se zeptal, zkusil někdo z přítomných sám začít z nuly pracovat podnikat a něčeho dosáhnout? Já jo, a můžu vám říct , že s tím kldně seknu , propustím zaměstnance a pujdu si užívat socialní ráj. A bylo by docela dobrý , kdyby jsme to udělali všichni, možná by jste procitli do reality. Ono podnikat ve společnosti kde se neustále mění pravidla? Je to jak hrát fotbal kdy se uprostřed hry změní její smysl.

Petr   20:45 - 5.25.2006
Tohle je taky velmi poučné.
http://www.blisty.cz/2005/5/13/art23337.html

Petr   20:19 - 5.25.2006
Ještě dávám pár odkazů na články z Britských listů, aby si kenzee taky početl.
http://www.blisty.cz/2005/6/22/art23830.html
http://www.blisty.cz/2005/5/24/art23477.html
http://www.blisty.cz/2005/5/16/art23266.html
a další články o Modré šanci....

Petr   20:06 - 5.25.2006
Koukám, že mě pánové předběhli, tak jen doplním, že ten článek mimochodem ukazuje, jak také mohou vypadat důsledky kapitalismu a jeho nástrojů. Nepřekvapuje mě, že se kenzee jako tvrdý kapitalista nezajímá, jak se také může žít jiným lidem v této zemi nebo jinde na světě. Pevně doufám, když je takový odpůrce sociálního státu, že nikdy nevyužil něco z toho, co sociální stát nabízí (různé přídavky, podpory, příspěvky, dotace, pojištění, studium na školách bez školného atd.), a že si vždy všechno zaplatil ze své kapsy, aby nepřispíval k zadlužování tohoto státu a svých dětí. Pro každého je větším zlem něco jiného. S jeho názorem nesouhlasím, ale respektuji ho a věřím, že si ho jistě vytvořil na základě osobních zkušeností a srovnáním toho, co prožil za komunistů, pak za vlády ODS, která skončila hospodářskou krizí, a konečně v dobách sociální politiky ČSSD. Jen by mě zajímalo, zda by i za jiných okolností měl taky tyto stejné názory. Z osobní zkušenosti znám případy některých lidí, kteří též nadávají na sociální stát a přitom nejlépe vědí, kde, co a jak ze státu vytáhnout. Je zvláštní, že tyto peníze jim nesmrdí. Mimochodem, takový státní dluh, jaký mají kapitalistické USA, si nedokážeme ani představit. To se nikdo nediví, jak to tam může fungovat.

v6   19:07 - 5.25.2006
byl jsem rozhodnutý,že sem psát nebudu,ale tohle nemůžu nechat jen tak.
ty články co nám tady kenzee napsal jsou skutečně velice dojemné,ale zřejmě nosí brýle s hodně silným tmavým sklem.jak může někdo srovnávat francii,německo a anglii s čr-už se konečně probuď prosimtě -podívej se kam sme se po převratu dostali (nežíkám že za komunistů to bylo ideální to rozhodně ne!).ale ods už rozhodně předvedla co dokáže(v čele s václavem klausem).a to že německo je na tom tak dobře-ještě aby ne když si za války nakradlo na celém světě.ale ods chce jen a jen okrást lidi co vytváří materiální hodnoty a těm co se točí celej den na židli chce přilepšit.pravda bohužel je že je u nás spousta takovejhle lidí co je volit bude,ale pokud nás pracující lid nezavřou do krimu tak to nikdy vyhrát nemůžou

proletář   18:16 - 5.25.2006
ODS ignoruju nebudu volit stranu která nemá jasnou vizy sociální politiky a stranu, která proklamuje úzkou skupinu ve společnosti. Ten článek má návaznost na toto téma je to zářný příklad kam to může vést s podporou nadnárodních koncernů, zamezení odborů a propagování co nejlepších zákonů pro zaměstnavatele a toto počínání je proti většině obyčejných lidí. Nejen proto říkám ne ODS! Lépe utratit bilion korun než mít nepřeklenutelnou propast mezi bohatýma a chudýma lidma jako je to ve všech "vyspělých státech" u mne vyspělý stát je který se dokáže postarat o všechny své občany bez ohledu na rasu věk nebo náboženskou příslušnost.

kenzee   16:01 - 5.25.2006
Jaky vztah ma tvuj clanek k tomuto tematu? V Somalsku je treba hladomor, ale to me ted jaxi taky nezajima.. ods neni extrem, extrem je cssd a jejich "socialni politika", ktera uz stala vic jak bilion koun. ods je to nejmensi zlo z cele politiky..

proletář   14:41 - 5.25.2006
rozhodně nebudu volit ODS ani KSČM jsou to dva extrémy nachci aby lide dopadly takto http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?i - d=160981 -

U voleb ukáže národ jasně najevo cosi o ODS myslí skončí totiž v dvaceti procentním blátě!

kenzee   9:26 - 5.25.2006
Ctete a bdete! http://www.volby1946.cz/ http://cssd.unas.cz

<<předchozí - 1 - 2 - 3




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
BURIANOVA LUCIE LUCIE - 105.112.200.216 - seriózní a rychlá nabídka půjčkyPoskytujeme vám půjčky za velmi flexibilních podmínek, naše úrokové sazby se liší v závislosti na požadované částce a době splatnosti. Naše sazby jsou relativně nízké a liší se 2%. Vyberete si částku a dobu, která nejlépe vyhovuje vaší situaci. Díky osobní půjčce si můžete půjčit částku od 20 000 do 50 000 000 Kč na období 12 až 240 měsíců.- Finanční pomoc,- Půjčka okamžitě,- Nebankovní půjčka,kontaktujteE-mail: Burianovalucie23@seznam.cz
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.