Dnes je 29.04.2024 a svátek má Robert. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6471)

Výborná (4813)

Jde to (4902)

Dobrá (4922)

Nic moc (4949)

Špatná (4859)

Nejhorší v historii (7072)


Celkem hlasů: 37980
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Osman Ibrahim

známka (5.46)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Voliči KSČSSD

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2 - 3 - další>>

Petr - 194.108.234.141   13:18 - 5.31.2006
Taky přihazuji jedno polínko:)

http://akcie.webz.cz/pk.htm

proletář - 82.117.156.246   12:19 - 5.31.2006
http://modretykve.unas.cz/proc_ne_modre_straky.htm

taky zatopím pod kotlem :-)

kenzee - 82.208.4.82   16:08 - 5.30.2006
taky nejaky kratky videa pro zasmani...nebo spis k placi?

http://www.rozhodneteto.cz/files/spot3.1-low.avi
http://www.rozhodneteto.cz/files/spot3.2-low.avi
http://www.rozhodneteto.cz/files/spot3.3-low.avi
http://www.rozhodneteto.cz/files/spot3.4-low.avi

kenzee - 82.208.4.82   15:20 - 5.30.2006
Pokud jdete k volbam, ctete: http://www2.rozhlas.cz/izurnal/info/info.html

je to extra silná káva. Se zatajeným dechem čtete třeba (strana 17):

Barková měla naplánovanou schůzku s Františkem Mrázkem v den jeho vraždy, tuto schůzku okolo 16:00 hod Mrázek ruší (zavražděn 20:05). Po vraždě podnikatele Jiřího Kubína (zastřelen 13. 3. 2006 na Praze 4) vzkázal Stanislav Gross prostřednictvím obhájce Barkové, že nyní je na řadě ona.

Strana 30:

Stopa č. 26 g) informace o existenci zahraniční firmy, přes kterou Gross spolu s Paroubkem a Sobotkou vyvážejí své peníze ven do zahraničí a současně skrz tuto firmu platí své soukromé aktivity a objednávky, aby nemuseli platit daně.

Tohle vůbec není sranda. Uvědomte si, že tohle není předvolební výmysl, to jsou dokumenty ÚOOZ. Které se dostaly ven jen díky tomu, že se Paroubek & spol. snažili "zlikvidovat" samotné vyšetřovatele.

Je snad nabíledni, že pokud další čtyři roky bude vládnout ČSSD, všechny tyto kauzy se zametou pod stůl a pánové ještě přitvrdí.

Prosím, vysvětlete vážnost situace i lidem ve svém okolí. Jinak nám klepe Bělorusko na dveře.

Poslanci KSČSSD si odhlasovali, že důvěrné dokumenty předložené Janem Kubicem neobsahují důkazy o ovlivňování ÚOOZ. Z toho je snad dostatečně zřejmé, co by nás čekalo v případě menšinové vlády ČSSD-KSČM – návrat totalitních praktik. A netvrďte mi, že "dnes je jiná doba". Vidíte to na vlastní oči.

Tak je nezavírejte a volte proti ČSSD!

xxx..at zije anonymita : )) - 80.188.52.69   19:03 - 5.29.2006
Tyhle volby nedopadnou dobře. Prostě nedopadnou. Názor, že by se měl o všechno "postarat stát", o zdravotnictví, o bydlení, o sociální zabezpečení, o cokoliv, na co si vzpomenete, je tak samozřejmý, že se tomu ani nechce věřit. Socialisté ustavičně lžou. Manipulují. Straší lidi. A tohle je výsledek. Normálnímu člověku prostě nemá šanci dojít, co se kolem něj děje nebo vůbec, co se na něj chystá. Ti lidé mají pocit, že je tu prostě stát. Jejich stát. Někdo silný, s autoritou, prostě někdo, kdo se o ně postará, když bude nejhůř. Netuší, že je to jen chyméra, iluze, jen armáda úředníků, často s podivnou motivací, znalostmi, schopnostmi. Ti lidé neuvažují logicky, nemají ani vlastní názory. Je to bez šance. Zajděte si do hospody a zepteje se koho ti lidé budou volit a proč. Zpetejte se co je zajímá. Když se někoho zeptám, "A co je to ten stát?" tak ani nedokáží na tak samozřejmou otázku odpovědět. Neumí rozdělit, kdy je stát prospěšný, ať už v diplomacii, v hájení národních zájmů, ve vymezení právního rámce a kdy už je zbytečný. A když se zeptám "A kde na to ten stát vezme?" Tak taky neslyším žádnou odpověď. Prostě těm lidem nedojde, že stát hospodaří s jejich penězi, s jejich daněmi. Že oni to prostě zaplatí, ať už přímo nebo nepřímo. Ať chtějí nebo nechtějí. Třeba jsem slyšel názor, že mladí lidé by chtěli mít rodinu - ale nemají byt. A že ten stát tohle nepodporuje, že jejich rodiče dostali byt zdarma a oni nedostanou nic. Říkám, je to marný. Nedojde jim vůbec, že když se uděl

v6   9:22 - 5.27.2006
máš pravdu ,že pro tebe asi nejsu žádnej soupeř(nemám vš oojééé) a navíc mě tohle diskutování na politický téma už ani moc nebaví.jak sám říkals většinou to nedopadá nejlíp:-)
prostě se neshodnem,ale tak to dneska chodí-každej žijeme v jiných podmínkách,proto ty různé názory.
a politiku stejně nijak moc neovlivníme-akorát se tady budem hádat a politici si stejně budou dělat co chtějí.tak bude asi lepší to neřešit-měj se:ZDAREC VŠEM

v6   22:20 - 5.26.2006
každý jsme prostě nějaký.já mám určitý názor ty taky a na tohle téma se nikdy rozhodně neshodnem.prostě jinak to má člověk finančně zabezpečený a jinak ten kdo neví jestli příští měsíc vydělá na soc. a zdrav. pojištění.(já bych taky chtěl mít jistotu stálého příjmu a vědět,že každý měsíc si odnesu to svoje.pak bych ale asi nekritizoval to co kritizuješ ty-prostě stále nespokojený stím co máš-ale ono se říká že čím víc člověk má tím víc chce).jenže všichni se nemůžem zbalit a odjet do víru velkoměsta kdo by potom zastupoval tu roli venkovskejch nevzdělanců

v6   22:08 - 5.26.2006
konkrétně pro kenzee:
píšeš,že levice vsází na nevzdělanost svého stádečka a že většinou to jsou venkované.nezapoměň ovšem odkud pocházíš ty sám,kde bydlí tvoji rodiče!!!to chceš říct,že všichni tihle lidé sou nevzdělanci???to já si rozhodně nemyslím-jinak by asi nemohli být ůspěšní.ty si přijdeš do práce -odsedíš si tam svých 8 hodin(nemyslím tím samozřejmě že je to tak všude-sám jsem taky byl zaměstnán ve firmě kde tomu tak vždycky nebylo) a potom se věnuješ svým zálibám nebo nevím čemu.podnikatel(patřím taky mezi ně)pokud teda dělá sám na sebe a nemá zaměstnance,kteří by na něho dělali si většinou na rodinu a na své záliby čas asi nenajde(pokud už teda není za vodou).musí finančně zabezpečit sám sebe (ve většině případů ještě i rodinu).není to sranda být malý podnikatel,ale po nástupu ods by to teprve začla být opravdová hrůza-tak na co si panebože pořád stěžuješ-za místo které ty osobně máš můžeš děkovat pánu bohu a svým trpělivým rodičům,kteří kdyby ti tvoje studium nefinancovaly a nedokopali tě k tomu aby ses učil tak by stebe dneska byl jen ten přiblblý venkovan

Petr   15:46 - 5.26.2006
Abych ještě navázal na proletáře, tak české levici nejvíce uškodilo to, že nebyla zrušena KSČ, to byla největší chyba. Není tady jasně vyhrazené politické spektrum co se týče levice. Mrzí mě, že pořád tolik lidí volí komunisty a už vůbec nechápu, že je volí dokonce mladí lidé. Kdyby nebyli komunisti, tak by ODS nemohla pořád strašit rudým nebezpečím. Kdo smýšlí levicově je ihned označován za bolševika. Jsem antikomunista a víc se bojím islamizace Evropy než návratu komunismu.
Přečtěte si tento článek, pokud to na vás nebude moc dlouhé:
http://www.blisty.cz/2006/5/26/art28602.html

Na internetu jsem taky narazil na tohle, zkuste si udělat hlasování, co Vám vyjde. Také tam můžete zjistit, jak který poslanec hlasoval pro jaký zákon.
http://www.kohovolit.eu/cz/

Přeji všem hezký víkend.

Petr   15:12 - 5.26.2006
Pokud jde o kenzee, je mi líto, že doposud nepřišel s nějakými vlastními argumenty. Pouze neustále opakuje ty stejné naučené fráze, které si přečetl někde na internetu. Řečnění o nevzdělanosti voličů levice, to je obyčejná demagogie. V ČR má 48% lidí maturitu a vysokoškoláků je zde také vysoké procento. Oproti např. USA je vzdělanost a společenský přehled obyčejných lidí v ČR na nesrovnatelně vyšší úrovni (což bohužel už neplatí u současných středoškolských studentů). V Německu 4% obyvatel neumí číst a psát (hlavně z řad imigrantů). Když nejsou argumenty, tak se na konec vyrukuje se závistivým českým človíčkem. Neříkám, že takový lidi tu nejsou, to rozhodně ne. Za omezený názor považuji ten, že lidé, kteří na tom nejsou tak dobře jako ti "úspěšní a známí", si vše zavinili sami tím, že se málo snažili a jen závidí. V čem Tě stát omezuje a brání ti svobodně fungovat? Hospodářství a ekonomika teď funguje špatně?

Petr   14:35 - 5.26.2006
Souhlasím s Pavlem, že opravdu není nutné, aby současná vláda hospodařila s takovým schodkem. Já zase nemůžu volit stranu, jejíž vládnutí skončilo hospodářskou krizí. Je mi smutno, že to někteří lidé nedokázali uchovat v paměti. Je pravda, že ČSSD ve všech ohledech také nedělá politiku, jakou bych si představoval. Zajímalo by mě, které pracovité země do nás budou lít ty peníze? Většina EU je socialistická a v socialistických zemích se přece nepracuje a všichni tam pobírají sociální dávky, nebo ne? Peníze, co jsme z EU doposud čerpali jsme měli podle ODS stejně předplacené a teď už budeme na EU jen doplácet.V ČR se nacházejí jen podnikatelé, nikdo jiný nedělá? Nebo jak to teda je? Tak kdo potom tvoří produkt? Když už přirovnáváme podnikání ke fotbalu, řekl bych, že v prvním poločase docházelo k docela těžkým faulům. Co se týče pravidel hry, tak ta byla od samého počátku nastavena špatně. Vím, že podnikatelé to mají složité, hlavně ti poctiví. Jsem pro tržní hospodářství, ale ne pro kapitalismus 19. století podle ODS.

proletář   13:56 - 5.26.2006
no dizkuze se měla jmenovat raději pravá nebo levá? a né přímo podstrkovat paskvil jako KSČSSD tím pádem se podbízet na negativní kritiku.ČSSD je politický soupeř KSČM protože mají politiku zaměřenou na podobně levicově smýšlející občany. Prosím neházejte voliče ČSSD s voliči KSČM do jednoho pytle. Já opravdu neznám stranu KSČSSD.

Patrik   12:09 - 5.26.2006
Kdyz ctu tu diskuzy tak me pripadne, ze poslednich osm let ziji v jine zemi.Je mi lito ze nazory o spasnem statu muze jeste nekdo mit!
Ohledne nazoru, ze kdyz cloveku selze zdravy, tak se o nej stat postara.Nepreji tomu cloveku aby nekdy musel jako pacient navstivit Letovskou nebo Cernohoskou LDN-ku aby poznal co ho muze potkat a to je jen zlomek toho jak se nas hodny socialni stat stara a o sve obcany.
Pokud chcete diskutovat co nam prinesla vláda CSSD ,tak se budem bavit o konkretnich prikladech zadny fraze a populisticke reci !

kenzee   10:40 - 5.26.2006
Nejsem zaslepen, ale stojim nohama na zemi si myslim, ta vase solidarita a jistoty "vocad, pocad". V prve rade at kloudne funguje hospodarstvi a ekonomika a ruku v ruce s timto se bude mit "socialne" lepe obyvatelstvo. Tu skupinu co jsi vyjmenoval..nejsem blbej, vim ze spoooousta nomalnich lidi voli levici, ale pak si myslim ze jsou krapet naivni. S tim benzinem to byl jen priklad pro Petra, kvuli tomu, ze mi rikal, ze ja urcite nevyuzivam ruzne socialni vyhody abych nezadluzoval stat. Mohl jsem rict treba prispevek na skolne, to je fuk. Ale kdyz jsme u toho, za drahe phm nemuze nijak extra ovlivnovat zadna vlada (krome mega ekonomiky jako je usa nebo danovych raju jako jsou zeme, ktere tezi ropu), protoze spotrebni dan z nich je velmi stabilni a vyrazna cast neprimych zdroju prijmu rozpoctu. Obecne si nemyslim, ze vse co je v progamu ods, je realne, se spoustou veci nesouhlasim, ale na druhou stranu si myslim, ze je to jedina rozumna volba pro budoucnost.

...nic, jdu se dal "tocit na zidli" a tupe klikat mysi.

proletář   10:18 - 5.26.2006
jen vidláci matky na mateřské, romské menšiny a jiné socky jak si voliče ČSSD PŘEDSTAVUJEŠ, ale normální lidé, kteří chtějí pro všechny aby svůj život prožili dustojně.

P.P.S je mi jasné že k nějakému rozumnému kompromisu nedojdeme jelikož máme jiné životní zkušenosti. Tvůj názor ti neberu jen se sním nestotožnuji.Přeji pěkný den

<<předchozí - 1 - 2 - 3 - další>>




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
RobertKab - 62.122.184.194 - Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.