Dnes je 25.04.2024 a svátek má Marek. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6461)

Výborná (4806)

Jde to (4896)

Dobrá (4915)

Nic moc (4940)

Špatná (4855)

Nejhorší v historii (7063)


Celkem hlasů: 37928
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Predators Game 2013

známka (5.49)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Tofoj

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)

Selma   17:39 - 3.25.2006
Sunny tahni do vyvolenych!!!nebo fčem to vlastně seš!!

SUNNY   13:32 - 3.18.2006
Bart Simpson: mno voe tak bez dom hrat na komp :D VANDALE !!!

Bart Simpson   9:21 - 3.14.2006
Pro Hopa, Určitě nechodím jen Hrát Basket!! ale třeba se taky bavit s nějakou partou lidí!! Když jsi tak chytrej tak mi řekni co mám dělat v pátek večer !! zajít do TN?? asi jo ale jen tak na 1 hod. a co potom mám mrznout venku?? Vole zamisli se!!!

Pavel   12:32 - 12.11.2005
Docela souhlasím, spíš bych přidal, ono toho vůbec v Kunštátě neni moc s čím by se dalo spokojit. Jenže je otázka, jestli si to všichni nezasloužime, když s tim nic neděláme!

kunstatskyobcanek   0:27 - 12.11.2005
Hop ma sice pravdu, ale do haly si nemuzou chodit hrat decka kterym jeste nebylo 18. Kdyz tam prijde nekdo pod 18 tak je nas mily spravce haly s vrelosti vyhodi a nebere si s tim servitky, to vim z let kdy mi 18 nebylo. Ja vim ted zase navrhnete, ze s detma muzou chodit rodice. Ze by si na ne mohli udelat cas jednou za ctyri dny na cely odpoledne. To je zkrtka vase logika - nez aby se tady neco zmenilo tak si raci reknete "No vono to vlastne neni zas tak spatny tak co bysme jeste chteli." Tak fajn, budem jak v praveku tam taky nepotrebovali k zabave haly a hriste. Budem lozit po stromech a treba nicit vsechno co nam prijde pod ruku abysme se nejak zabavili. A nedivte se ze je tady vandalismus. Mimochodem Tofoj je uplne mimo. Zamyslete se lidi prece nejste tak hloupy, ja nechapu jak tady takovy veci muzete psat. Verim tomu, ze nikdo z vas neni (uprimne) spokojenej se sportovnim vyzitim v Kunstate.

HOP   16:30 - 12.10.2005
Pro kunštátského vobčánka tak jsem se zamyslel basket obvykle nehraji sám, tak že čistě prakticky při 4 hráčích
to vyjde na krásných 25Kč na hodinu pěkně v teple a s osvětlením.

Tofoj   13:16 - 12.4.2005
Myslím, že ta hala není špatná. Platí se všude a za všechno, takže je pochopitelný, že to nebude v Kunštátě zadarmo.
Pokud jsou rodiče normální a chtějí, aby se děti něčemu věnovaly a nenudily se, tak budou hodl muset nějaký ty korunky obětovat. Když půjdete v Brně do fitka, tak to taky není zadarmo. A co dneska znamená 10, 80 nebo 100 korun, že.
Pokud je to není často (denně), tak se to dá - třeba 2x do týdne. Pokud se tomu chce někdo věnovat více - například 5x do týdne, tak pak už je na místě výhodnější permanentka.

A co se týká finančních možností lidí, tak to by byla kapitola sama pro sebe. Trošku před Vánocemi nakupuji - jako každý, že - a nezdá se mi, že by lidi neměli peníze tak, jak se často v médiích prezentuje. V poslední době jsem byl v Olomouci, Brně a Praze a to byste se divili co lidi všechno koupí. Když dokáží koupit jednu hračku za 6 000 (například autodráha - a že o ně byl zájem!), tak není problém dát dítěti na sport pár desetikorun.

kunstatskyobcanek   19:53 - 12.3.2005
Jestli daji tobe rodice kazdej den stovku na to aby sis mohl zahrat basket tak ses na tom fakt dost dobre. To cos napsal je uplej nesmysl. Zamysli se trosku. Proc to tady nemuze fungovat jak v jinejch mestech, kde se pro deti dela aspon minimum. Tady vubec nic.

HOP   21:15 - 12.2.2005
Zas tak zlé to není pinec se dá zahrát v hale za 10 Kč,
tenis za kurt 80Kč/hodinu,fotbálek se dá zahrát i jinde než na trávníkovém hřišti, v zimě bruslení na rybníku, běžky, a basket se dá zahrát v hale za 100Kč/hodinu.
Takže závěrem zas tak špatné to v tom Kunštátě není!!

kunstatskyobcanek   13:06 - 12.1.2005
A co maji delat. Vzdyt v Kunstate neni ni pro mlady vubec nic. Koupaliste je v katastrofalnim stavu, na kurtech si musi platit a z travnikovyho hriste je hned blbi fotbalisti vyzenou. Nebylo spatny dokud se mohl chodit hrat basketball na to novy hriste, ted je to oploceny a muzou jit tak akorat na skvaru. Zkratka v Kunstate se neda nic jinyho delat nez delat bordel a brat drogy, chtelo by se nad tim zamyslet a udelat s tim neco.

koliop   19:32 - 11.15.2005
Já bych pěkně zveřejnil fotky vandalů.Ať mají ostudu,protože toto je vrchol!!!

Tofoj   18:34 - 11.14.2005
Fotky toho, co způsobují vandalové. Bylo to asi týden na úřední desce před MěÚ jak bývají parte, ale už je to pryč.

Michalius   13:13 - 11.14.2005
jaky fotky jsem nějak mimo mísu :-) Ono tu víc věcí bylo a není, např. komerčka nebo kino ale zase něco přibylo takže to není zas tak zlé tady žít.

Tofoj   18:44 - 11.9.2005
Mě osobně by se tam chtělo připsat kde byla městská policie, proč není v Kunštátě standardní služebna městské policie s posádkou placenou městem, apod.

Ne, že bych snad vandalismus schvaloval, ale myslím, že se dají najít účinější způsoby jak jí zamezit. Vyvěšení fotografií pomůže jen na chvilku. Vandal bude uvažovat typicky: "Teď je to vidět, chvilku toho nechám, až to bude pryč, zase začnu, abych byl slavnej."





  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
Richardpredo - 188.126.89.92 - Odowidjwoidwo wojdwkslqmwjfbjjdwkd jkwlsqswknfbjwjdmkqendj kedwjdbwhbdqjswkdwjfj eqwkdwknf kunstat.cz
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.