Dnes je 23.04.2024 a svátek má Vojtěch. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6457)

Výborná (4803)

Jde to (4894)

Dobrá (4913)

Nic moc (4938)

Špatná (4853)

Nejhorší v historii (7061)


Celkem hlasů: 37911
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Kunštát romantický 1

známka (5.48)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Co se mi podařilo

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)

to Karel - 86.61.239.198   20:49 - 10.12.2010
Po tom co jsem si dnes přečetl záznam z finančního výboru mám dojem , že i v Kunštátě vládne jakási mafie.Vrcholem je pan Šafář ,žena pracuje skrytě pro městem najatou firmu a nikdo o tom neví .Anebo se ostatní tvářili , že o tom neví?Jako v televizi NOVA.Myslím si , že volič si udělá obrázek , také o tom ,jaká firma má spravovat vodovody a kanalizaci .Myslím si , že nás čekají světlé zítřky.

Karel - 193.179.179.54   15:35 - 10.12.2010
Souhlas!!!!!! v této zemi vládne justiční mafie !!!! likviduje osoby na zakázku z vyšších míst !!!! propusťte Jirku Kájínka !!!! Kajínek na radnici !!!! Kajínek to s VASkou vyřeší ..... a když ne Kajínek....tak Jan Tleskač?

Tofoj - 90.180.226.232   14:00 - 10.12.2010
Tak zveřejňovat tady nějaké soukromé informace nemusíme. Pro to já nejsem. Řešil bych věci týkající se nás všech.
Dneska jsme domů dostali zajímavý leták s názvem Voda a Peníze. Docela by mě zajímalo, jak to s vodohospodářstvím v Kunštátě vlastně je. Komu jde vodné a stočné, které platíme? Pokud je pravda to, co se v letáku píše, nevím co dělat. Nebudeme jednou bez vyúčtování a bez peněz? Má město s VF Elektro vůbec platnou smlouvu? Proč nesídlí VF Elektro na udané adrese? I když chtěli zastupitelé vystoupit ze Svazku (byla to blbost, to už dneska víme...), mohly se o všechno starat Vodárny z Boskovic a mohlo se jim platit jako externí firmě. Pokud jsem dobře četl jednání ze zastupitelstva, tak k tomu beztak jednou dojde.

Alois Dobeš - 82.117.156.239   7:08 - 10.12.2010
Z Tvého textu vyplývá, že se známe, dokonce tak, že mi tykáš. Nikdy jsem si nemyslel, že mí přátelé jsou takoví zbabělci, že se ani nedokážou podepsat. Silně mě to připomíná dobu, kdy se v Kunštátě natahovali dráty přes silnici, nebo se děli další hrůzy na zámku! Tobě ještě nestačilo, co jsem si musel prodělat ve vazbě a u všech výslechů??? Jseš si vědom toho, že to odnesla též moje rodina? Nebo si myslíš, že to, co se v Kunštátě podařilo zrealizovat včetně Jarmarku za mého starostování v 90-98 se udělalo samo? Nenapadlo Tě, že to automaticky vyvolo nechuť u opozice, že v dnešní, ale především tehdejší politice a klientelismu bylo možné minimálně politicky a společensky zlikvidovat člověka prakticky na objednávku? Chceš mě tvrdit, že koncem 90-tých let byli u nás objektivní soudy a policie? Věříš všem těm blábolům, co napsali na objednávku novináři?
Pokud ano, měl by jsi se léčit v prvé řadě Ty, milý zzzz. Jako povinou četbu bych Ti naordinoval Souostroví Kulak, nebo exkurzi do věznice v Uherském Hradišti, kde řádil soudruh Grebeníček.
Na závěr Ti sděluji, že dnes se budu bránit. Plivat po sobě a kopat se již nenechám. Existuje úřad pro ochranu osobností!!! Tak nevyhrožuj ať na to sám nedoplatíš. Já to, narozdíl od Tebe, nejen se svými přáteli myslím dobře, politiku chci dělat z otevřeným hledím, fauly ze zadu jsem nemiloval ani v hokeji.
Přeji všem čtenářům hezký den, mír v srdci a šťastnou ruku při komunálních a senátních volbách tento víkend.

zzzz - 89.24.4.33   6:24 - 10.12.2010
Lzes! a nezbyva nez tvuj rozsudek odcitovat!

Alois Dobeš - 82.117.156.239   22:21 - 10.11.2010
zzzz - je mi Tě líto. Za anonymní zkratkou jsi silný. Buď Ty a všici ostatní, kterým ležím v žaludku klidní. Strávil jsem ve vyšetřovací vazbě 66 dní. Museli mne propustit, jelikož všechna obvinění byla smyšlená a měla pouze mne politicky, společensky zlikvidovat. Málem se Vám to podařilo i fyzicky. Byl na mne objednán specialista vyšetřovatel z Čech. Představ si, že soudce, který mne soudil je dnes komerčním právníkem a u jedné rodiny se prořekl, že kdyby nebylo politické objednávky, nikdy bych nebyl souzen!!! Víš za nemoc nikdo nemůže. Já si však říkám, že není důležitý, kdo se tam octne, ale kdo tam skončí. Když procházím po Kunštátě a vidím stavby, jako rekonstrukce náměstí s kašnou, penzion, sportovní halu........ nemám se za co stydět, možná na rozdíl od Tebe, když se skrýváš za zzzzz.

zzzz - 89.24.4.33   21:08 - 10.11.2010
lojzo , jeste jsi zapomel napsat ze se Ti podarilo ochcat soudce a zbavit se odpovednosti za trestny cin zneuziti pravomoce verejneho cinitele! No a pokud ne ochcat, tak se u Tebe opet projevuje choroba alternace osobnosti a jsi velkym nebezpecim pro Kunstat!

Tofoj - 89.24.7.84   21:19 - 10.10.2010
Takže se můžeme těšit na nižší vodné a stočné než má Svazek? Zatím držíte cenu na stejné úrovni a už bylo avizováno, že do budoucna se bude dále zvyšovat. Abychom na tom byli tedy lépe než ve Svazku: zmražte cenu na 2 roky. Co Vy na to?

Alois Dobeš - 82.117.156.239   7:39 - 10.10.2010
Děkuji za názor. Vystoupení ze Svazku jsem inicioval, jelikož myšlenka, pro kterou byl založen, tj. solidarita větších obcí s malými, byla překonána jeho založením. V té době se začaly plánovat velké stavby, což se promítlo do ceny vody. V okrese Blansko byla skokem nejdražší voda v ČR. Přidalo se k tomu ještě určité spekulantsví některých členů předsednictva, kteří za každou cenu chtěli dotáhnout projekty ve svých obcích tak, aby jejich obec se na vlastní akci podílela finančně co nejméně , nebo neúměrně vzhledem k počtu obyvatelů.
Podle mně je daleko přirozenější svazek obcí, které mají společný vodní zdroj a nebo ČOV. Smutné na celém Blanenském svazku je to, že většinu na valné hromadě mají Boskovice a Blansko, které podle svých potřeb diktují celému okresu. Na příkladu Olešnice, Rájce a dalších obcí, které buď nevstoupili, nebo se jím podařilo vystoupit bez problémů, které má Kunštát, je vidět, že se dokáží o vodu a ČOV postarat sami a cenu si diktuje zastupitelstvo obce dle vlastního rozhodnutí. Cena vodného je v průměru o třetinu nižší než ve Svazku. Předsednictvo, valná hromada, tajemník svazku nemohou objektivně postihnout problémy jednotlich obcí, dochází k nehospodárnému zacházení z prostředky svazku...
Co se týče úklidu, netvrdím, že je vše v pořádku, ale pouze si myslím, že bylo hůř.

XY - 86.61.239.198   22:21 - 10.9.2010
dovolím si také několik poznámek :
- opravdu se domníváte , že projekt umělého kluziště je vhodný pro Kunštát ?Na hřišti u školy byl led a dětí zde bylo pomálu.Nebylo by lepší se spojit s Lysicemi , kde mají vše připraveno?Kolik bude stát porvoz , je zde nějaká návratnost?
-u vystoupení ze svazku mám stejný názor jako Tofoj.Asi bylo lepší vytvořit opozici proti stávajícímu vedení a zlepšit podmínky.Budoucnost ukáže , ale mám obavu,že to zaplatí Kunštátští občané.
-k pozemkům se raději nebudu vyjadřovat , abych nezklouzl k něčemu , co by se mnohým nelíbilo.Myslím si , že by bylo zajímavé zjistit , kde se zasíťovaly pozemky a kdo pozemky vlastnil , aby je pak prodal.To samé bych provedl u nového územního plánu.
-úklid města -to bylo velké téma minulé předvolební kampaně , kde se dnešní vedení radnice obouvalo do svých předchůdců , ale dovolím si oponovat.Nezlepšilo se vůbec nic.Obzvláště v zimě , zřejmě jezdíte pouze autem.

Tofoj - 90.180.226.232   10:27 - 10.9.2010
Jak jsem už tady někde napsal, nejde Váš příznivec ani odpůrce, ale ve dvou bodech "co se mi podařilo" si dovolím oponovat: vystoupení ze Svazku bych nepovažoval za výhru, ale spíš prohru. Úklid města je taky slabší - kromě náměstí se neuklízí snad nikde. Ještě jsem neviděl pracovní četu uklízet odpadky v "bočních" ulicích.

Alois Dobeš - 82.117.156.239   6:22 - 10.9.2010
Co se mi nepodařilo, v čem jsem byl přehlasován:
-Zavést místní vysílání kabelové televize
-Monitorovaní veřejného prostranství průmyslovou kamerou s cílem
zabránit vandalismu.
-Zapojit do přípravy nových akcí a projektů veřejnost
-Ponechat Mateřskou školu Kunštát jako samostatný právní subjekt.
-Ponechat zahradu u MŠ pouze pro děti MŠ.
-Zprůhlednit zadávání investičních zakázek a
oslovení zejména místních firem .
-Zkvalitnit péči o veřejnou zeleň, využít služeb znalce
ve svém oboru pana Jana Křepely z Kunštátu.
-Prosadit do realizačního týmu rekonstrukce KD
skutečného architekta občanských staveb.
-Kvalitnější práci s rozpočtem města, detailnější rozbor potřebnosti jednotlivých položek, hledání rezerv,lepší zhodnocení vlastních zdrojů.
-Rozšířit úroveň jarmarku
-Předat efektivně dar pana Řehůřka kunštátským žákům a seniorům
Dále se pmlouvám za numera v předchozím článku (co se podařilo), nebylo mým úmyslem.

Alois Dobeš - 82.117.156.239   6:17 - 10.9.2010
Co se mi podařilo za Kunštátské fórum v uplynulém volebním období mimo jiné v MZ prosadit, i když jsme měli pouze jeden mandát:
&#61692;Návrat k údržbě a úklidu města.
&#61692;Zadání nového územního plánu.
&#61692;Vystoupení ze Svazku pro vodovody a kanalizace.
&#61692;Podpora sportovních organizací.
&#61692;Přenos internetu a kvalitnějšího TV signálu rozvody kabelové televize
&#61692;Bylo zprovozněno napojení na místní část Rudka a Újezd.
&#61692;Vypracování základní cenové mapy pozemků města.
&#61692;Opravu místních komunikací na základě pasportu komunikací a oprav a nabídky odborných firem.
&#61692;Přesunu klubu důchodců do pensionu.
&#61692;Přizvání více bankovních ústavů pro poskytování úvěrů městu
&#61692;Zařazení projektu umělého kluziště do přípravy staveb
s dotací státu.
&#61692;Finanční pomoc na nákup sněžného skůtru pro běžecké trasy
&#61692;Prosadit postupnou opravu chodníků, v těch částech,
kde jsou dokončeny inženýrské sítě.
&#61692;Přípravu nové třídy mateřské školky.





  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
Richardpredo - 188.126.89.92 - Odowidjwoidwo wojdwkslqmwjfbjjdwkd jkwlsqswknfbjwjdmkqendj kedwjdbwhbdqjswkdwjfj eqwkdwknf kunstat.cz
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.